Få de siste nyhetene til fans som kjøper Billige Fotballdrakter Barn hver dag. Det har vært en økende bekymring i Manchester United-klubben at leder Jose Mourinho ikke lenger vil trene Manchester United fordi han ofte kommer hjem i London og ikke har planer om å bosette seg i Manchester , rapporterte media. Det er rapportert at Manchester United-ledere føler seg kjent med hva som skjer nå. "Jose's tredjeårssyndrom ser ut til å være her et år tidligere," sa en intern observatør i onsdag. Mourinho blir ofte med sitt treningslag og har mindre tid i Manchester. Jose Mourinhos barn lever ikke lenger hjemme, og noen høytstående folk har spurt hvorfor kona hans ikke kan flytte til Manchester for å leve med ham.

Mourinhos kone og barn lever fortsatt i London, og han bor på et hotell i Manchester. Mu Yiping tar ofte toget hjem, men på julaften og på dagen for ferien valgte han å ta en privat jetfly. Jose Mourinho har gitt spillerne litt mer juledag for å trene dem på julaften og om kveldene. Manchester United visste ikke at Jose Mourinho hadde hyret en privat jet, og Jose Mourinho hadde betalt for det på egen regning. Men reportere sier at Manchester Citys prestasjoner denne sesongen har lagt mye press på Manchester Uniteds ledere og Jose Mourinho, som er mer opptatt av Jose Mourinhos private liv, og håper han vil kunne bruke seg til sitt arbeid. Mourinhos Manchester United er bedre enn sin forgjenger, Gaal, men Gaal og hans kone har bodd i Manchester, ofte vandre rundt, og Jose Mourinhos hjem er fortsatt i London. Alt Manchester United Fotballdrakt Barn Alt håp kan perfekt løsning.

Under vinteroverføringsvinduet uttrykte Mourinho åpent håp om at klubben kunne bringe inn nye spillere, og Manchester United var i utgangspunktet mottakelig. Manchester Uniteds ledere forstår at Jose Mourinho ikke er fornøyd med truppen som ble etterlatt av tidligere Moyes og Gaal, og at han er viktigere i overføringsmarkedet enn de to foregående lederne. I tillegg sa reporteren at Mourinhos nye comeback av Manchester Uniteds berømte spiller Paul Scholes har vekket store repercussions. Paul Scholes har gjort et stort bidrag til Manchester United, selv om Jose Mourinho er i ferd med å beskytte midtbanespilleren Pogba, men hans kommentarer er fortsatt litt vanskelig å forstå. Men som Mourinho sa: "Hver dag prøver jeg å gjøre mitt beste for Manchester United," betalt han uten tvil, men noen fryktet at han var misfornøyd og ønsket å forlate Manchester. "For Mourinho er PSG stilig posisjon lett tilgjengelig," sa en observatør. "Fotballdrakt Barn med navn, ærenes fremtid kan også tilhøre sine egne.