Juventus er hjemme mot Roma på 18. runde i Serie A. Spillet Allegri fortsetter å bruke 4-3-3-oppstillingen, Higuaín, Cuadrado og Mandzukic som Trident, Dybala fortsetter å sitte på benken. Gammel kaptein Buffon klarte ikke å spille på grunn av skade, Szczęsny beskytter først målet. Den 17. minutt i spillet, forlot Pjanic hjørnet for å forårsake kaos, Benatia Two-kombinasjonen lyktes, Juventus første rekord. Etter at målet Juventus gradvis behersket feltet av initiativ, angrepet er veldig jevnt, er Matuidi-ytelsen veldig positiv, men har ikke vært i stand til å omskrive poengsummen. Skadestopp-stadiet, Juventus etter at feltet er ute av feil, får Schick en enkelt sjanse, Szczęsny angriper Jiangong. På slutten av kampen vinner Juventus 1: 0 liten Roma. Billige Fotballdrakter Barn kan hjelpe deg med å realisere drømmen om å kjøre feltet.

Juventus Fotballdrakt Barn vitne til de strålende dagene til laget. Juventus vant en tre-spillstrekk etter krigen, med 8 vinnende seire og 8 sammenhengende kamper av 0 motstandere. Serie A forsvarende mester er i utmerket stand, med laget pounding 7 påfølgende titler sammen. Men Napoli er mer imponerende, vinne tre rette seier og overgå Juventus på toppen med en 1-punkts fordel. Juventus 'siste utmerkede rekord har dratt nytte av Matuidis fremragende ytelse, som har vist en eksepsjonell styrke på både den defensive og offensive siden, og har blitt den beste barrieren for Juventus midtbanespiller. Juventus 'Shanruta på baksiden av spillet, men streikene er underordnede, Higuaín positive, men savnet to ganger den perfekte muligheten, Dybala enda verre, hele sitte i 95 minutter på benken.

I dag er Mandzukic i Allegri under spillet bra, Dybala kan bare med Higuaín dele posisjon, hjelpeløs Higuain styrke mer enn en, Dybala kan bare bli erstatter. Etter kampen, sa Juventus-treneren spesielt om Dybala, sa Allegri: "Dette laget er ikke problemet, men de andre spillerne er faktisk mer verdig til starten." Vi er Juventus, og vi er født for å konkurrere mot de sterke lagene! Serie A hegemoni Juventus er virkelig unik, og den nåværende tilstanden er utmerket, men det har ingenting å gjøre med Dibala, for Dybala er på dette stadiet bare en sittebenkspiller. Fotballdrakt Barn med navn, støtter stor spiller Dybala.